Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@, γυμνασμένο το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι…»

Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@, γυμνασμένο το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας κάθισε στη θέση του οδηγού και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του και την επαγγελματική του πορεία.

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και πρόσθεσε:

«Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ..λάκα, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια».

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε την εποχή του World Party, λέγοντας: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».