Σάκης Τανιμανίδης: “Κάποια πράγματα ξεπερνούν…”

Σάκης Τανιμανίδης: "Κάποια πράγματα ξεπερνούν…"

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία περιμένει δίδυμα.

Μάλιστα, ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιο νέο τηλεοπτικό βήμα, εντός ελληνικών συνόρων.

«Είναι συγκινητικό για μένα προσωπικά. Γιατί έδωσα 3 χρόνια από τη ζωή μου, γιατί πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Στο δικό μου μυαλό και στις δικές μου αρχές, η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor.

Εγώ είχα ταυτιστεί με το πρότζεκτ, αλλά δική μου άποψη σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής του, είναι οι παίκτες του. Από τη στιγμή που θα είμαι στην Ελλάδα, μπορώ να ασχοληθώ με πολλά πράγματα. Οτιδήποτε είναι δημιουργικό και με κρατάει εδώ στην Ελλάδα, είναι μέσα στα σχέδιά μου. Από την Acun Medya έχω αποδεσμευθεί. Δεν ξέρω αν θα το αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, αλλά σαν τηλεθεατής του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης με κλειστά τα μάτια. Ο Γιώργος είναι θεός», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.