Σάκης Τανιμανίδης για τις δίδυμες κόρες του: “Είναι διζυγωτικά…”

Σάκης Τανιμανίδης για τις δίδυμες κόρες του: "Είναι διζυγωτικά…"

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους διανύουν τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδάκια τους.

Η σύζυγος του παρουσιαστή γέννησε την Τετάρτη με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια βάρους τριών κιλών, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Ενώ την Δευτέρα 28 Ιουνίου η Χριστίνα Μπόμπα και οι μικρές της πριγκίπισσες πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο Σάκης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι followers του και έκανε αποκαλύψεις για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου» απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ερώτηση για το πώς είναι να είσαι μπαμπάς.

Όσο για την ομοιότητα των διδύμων, ο Σάκης ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά. Είναι διζυγωτικά, δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως, είναι κουκλάκια!».