Σάκης Ρουβάς για καβγά Light – Snik στα MAD VMA: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας αυτό που υπέστη η Έλενα»

Σάκης Ρουβάς για καβγά Light – Snik στα MAD VMA: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας αυτό που υπέστη η Έλενα»

Τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Light και Snik.

Ενώ στη συνέχεια και ενώ όλα έδειχναν πως το κλίμα είχε ηρεμήσει και στη σκηνή είχε ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τα πνεύματα ανάμεσα στους τράπερς οξύνθηκαν ξανά προκαλώντας μια απίστευτη αναστάτωση στον χώρο των μουσικών βραβείων.

H εκδήλωση διακόπηκε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί πολλές φορές στη σκηνή των MAD VMA, τόσο για να παρουσιάσει μερικά εντυπωσιακά acts όσο και για να βραβευτεί για τη μουσική και τα τραγούδια του.

Έτσι παρακολουθώντας τα όσο έγιναν ανάμεσα στον Light και τον Snik που κατάφεραν με τον άγριο καβγά τους να αμαυρώσουν μια τέτοια μέρα χαράς, ο Σάκης θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική.

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο post του.