Σάκη Κατσούλη: «Στο πρόσωπό της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

Σάκη Κατσούλη: «Στο πρόσωπό της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την παραδοχή τους ότι είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί σε παρουσίαση εκπομπής.

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα… Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς» είπε η Μαριαλένα.

Ενώ όσον αφορά τη σχέση τους, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε:

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα. Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει.

Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου».