Σ’αγαπάω μεν… αλλά: Όσα θα δούμε απόψε

Σ’αγαπάω μεν… αλλά: Όσα θα δούμε απόψε

Το  «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN
με ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Απόψε στις 20.00 στο OPEN ,ο Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χρόνο για τον εαυτό του ο καθένας, αλλά τίποτα δεν είναι με το μέρος τους…..

Πόσο πιεστικό είναι να μένουν δυο άνθρωποι κολλημένοι και να μην έχουν τον δικό τους χώρο; Ο Παύλος το μόνο που θέλει είναι να μείνει δυο μέρες μόνος στο σπίτι. Η Δάφνη θέλοντας ένα μικρό διάλειμμα φεύγει με την Ηλιάνα για Σαββατοκύριακο. Μοιάζει μια ευχάριστη ανάπαυλα.

Είναι όμως έτσι; Σ’ αφήνουν οι φίλοι και οι συνεργάτες να ηρεμήσεις ποτέ; Τι γίνεται όταν στο σπίτι σου έρχονται οι πάντες και ο μπαμπάς σου σού τρώει τη δουλειά; Όταν στο σπα σού σπάνε τα νεύρα; Και το χειρότερο όταν ο Μωυσής δεν ακούει καλά την εντολή του Θεού;….

Η συνέχεια στις οθόνες απόψε στις 20.00 στο OPEN.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN