Ρυθμός 94.9 με νέο πρωινό τρίδυμο….ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ρυθμός 94.9 με νέο πρωινό τρίδυμο....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη στην πρωινή ζώνη του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

Νέα σεζόν με νέα πρόσωπα για τον Νο1 ελληνικό σταθμό της Αθήνας, τον ΡΥΘΜΟ 94.9!

Το νέο παρεάκι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αποτελείται από ένα τρίδυμο ΦΩΤΙΑ… έτοιμο να βάλει το γέλιο στην πρωινή καθημερινότητά μας! Παρέα τους θα απολαμβάνουμε όλες τις ελληνικές επιτυχίες μαζί με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό σχολιασμό επικαιρότητας, διαγωνισμούς,  παιχνίδια, συνομιλίες με φανατικούς ακροατές και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο γνωστός σε όλους μας κωμικός και YouTuber, πολυτάλαντος και πολυπράγμων, είναι ο ένας εκ των τριών πρωινών «μπελάδων» που θα βάλουμε στη ζωή μας!!! Ο Κώστας είναι ένας ελληνοχιλιανός πρώην οδοντίατρος και απαράδεκτος μάγειρας, που κάνει τον κόσμο να γελά με την ψυχή του.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος έβαλε τα καλά του #not, και ήρθε με το αστείρευτο χιούμορ του να χαρίσει στα πρωινά μας στιγμές… μοναδικές! Από γεωπόνος βρέθηκε στα media από σπόντα και κάνει την «πάπια» μέχρι να τον καταλάβουν.

Η γυναίκα «αλητεία»… η γυναίκα μάνα… η γυναίκα που ίσως κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους 2 άντρες, είναι η Φελίσια Τσαλαπάτη! Το μέλος που ολοκληρώνει την «dream team» της πρωινής εκπομπής έχει περάσει από υποδοχή, μόντελινγκ, παρουσίαση, ίντερνετ, ραδιόφωνο αλλά και τη θέση της αεροσυνοδού… έτσι για να μη βαριέται!

Από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, 7 με 10 το πρωί, τα πρωινά μας γεμίζουν γέλιο με το νέο πρωινό τρίδυμο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ!

Άκου τον ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play