Ρούλα Σταματοπούλου: «Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού και μετά να το χάνεις»

Ρούλα Σταματοπούλου: «Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού και μετά να το χάνεις»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου.

διανύει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

Η make up artist που διανύει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον γιο τους Άγγελο, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Μου αρέσουν τα παραμύθια. Έτσι είχα ονειρευτεί να γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος, με την καλύτερη ψυχή που έχω δει σε άνθρωπο και σκέφτηκα πως ναι με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδί και οικογένεια. Μετά από έναν χρόνο μείναμε μαζί και είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί. Πηγαίναμε φυσιολογικά, αλλά εγώ δεν ήθελα να χάσω χρόνο.

Δεν γνώριζε κανένας άλλος ότι κάναμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδί. Ούτε η μάνα μου. Πέρασα και μια αποτυχία και όταν το έχασα με πείραξε πάρα πολύ που έπρεπε να δώσω εξηγήσεις. Δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν. Οπότε την επόμενη φορά δεν το ήξερε κανένας.

Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού και μετά να το χάνεις. Είναι μια απώλεια. Τα είχα βάλει με τους πάντες. Μετά την αποβολή είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φέρω κοντά μου. Κάθε φορά που έβγαινε αρνητική μια προσπάθεια, με έφερνε πιο κοντά στον Άγγελο. Έκανα κατάψυξη ωαρίων για μένα, για να μην ταλαιπωρηθώ. Η βάφτιση θα γίνει κοντά στα γενέθλιά του στην Τήνο. Εκεί που τον έχω τάξει. Αποφάσισα το όνομα όταν επισκέφτηκα τον Μιχαήλ τον Πανορμίτη στη Σύμη» εξομολογήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου.