Ρούλα Ρέβη: «Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου»

Ρούλα Ρέβη: «Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στη 1”, παραχώρησε η Ρούλα Ρέβη.

Η φωτογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει βιάσει στον χώρο της εργασίες της, τις “σκοτεινές” περιόδους της ζωής της αλλά και την άποψη που είχε για τους άντρες εξαιτίας του πατέρα της η οποία άλλαξε πλήρως μετά τη γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα.

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις για τη δουλειά μου. Έχω δεχτεί συμπεριφορές που δε θα έπρεπε ή που θα ήταν πολύ σωστό να σηκωθώ να φύγω εκείνη την ώρα. Υπήρχε μπούλινγκ ακόμα και για τον τρόπο που έπρεπε να είσαι ντυμένος στη δική μας δουλειά γιατί εμείς κάναμε μόδα. Μου έχει συμβεί αυτό» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.

«Δεν έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο φαίνεται. Έχω περάσει μεγάλες κρίσεις πανικού, από τα 23 μέχρι τα 25 που ήμουν και σε φάση υπερκόπωσης… Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου, και τώρα έχω» αποκάλυψε η φωτογράφος.

Επίσης η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να συγχωρήσει τον πατέρα της μόνο όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Ο Αποστόλης έχει πει πάρα πολύ ωραία πράγματα για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι μου τον χρωστούσε η παιδική μου ζωή. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος και μου ήρθε, γι΄αυτό και περίμενα… Αλήθεια θεωρώ ότι η ζωή μου το όφειλε αυτό γιατί έπρεπε να μου αλλάξει τη γνώμη για τους άντρες. Είχα έναν πολύ δύσκολο πατέρα, και η γνώμη μου για τους άντρες στο θέμα της οικογένειας και της σχέσης με τη γυναίκα, δεν ήταν καλή.

Ο Αποστόλης μου άλλαξε όλη τη θεωρία και όσα πίστευα για τους άντρες και νομίζω ότι καθόρισε και την υπόλοιπη ζωή μου και ήθελα να γίνω μητέρα. Πριν τον Αποστόλη δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Ήξερα ότι θα γίνω μαμά αλλά στο πλάνο, δεν υπήρχε δίπλα ο άντρας… Τον μπαμπά μου πολύ θα ήθελα να τον είχα τώρα… Τον συγχώρησα. Προσπάθησα πάρα πολύ, μου ήταν αδύνατο να τον συγχωρέσω αλλά όταν “έφυγε” πήρε μαζί και το δώρο του, τη συγχώρεση”» είπε η Ρούλα Ρέβη.