Ρένια Λουιζίδου: «Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί και άλλες γυναίκες περνάνε τη στενοχώρια»

Ρένια Λουιζίδου: «Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί και άλλες γυναίκες περνάνε τη στενοχώρια»

Στην εκπομπή “Love it”, παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου και μίλησε για την επιστροφή της στο Κολοκοτρωνίτσι, τον γιο της Βίκτωρα αλλά και τις δύο αποβολές που έχει στο παρελθόν.

«Θα δούμε τη Χαρά να επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μόνιμα γιατί ως τώρα πήγαινε και ερχόταν μόνο εξαιτίας της κόρης της», δήλωσε για τον ρόλο της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου που λαμβάνει αλλά και στο πώς κατάφερε να μεγαλώσει τον 20χρονο γιο της χωρίς να αφήσει την καριέρα της.

«Είχα τη δυνατότητα τα 3-4 πρώτα χρόνια του παιδιού μου να μην εργάζομαι τόσο έντονα. Είχα βοήθεια από τον άνδρα μου, οι άνδρες δεν είναι ίδιοι με αυτό που ήταν πριν από 20 και 30 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά μπόρεσε να με βοηθήσει η μαμά μου, η οποία έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα», τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.

Παράλληλα, η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε ότι το μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος είναι η βαθιά συνεννόηση.

«Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άνδρας, όπως θα ήταν αυτός που θα έψαχνα εγώ, που θα αγαπάει και θα σέβεται τις γυναίκες», είπε η ηθοποιός για τον γιο της.

«Κάνω και παρέα μαζί του, όμως πρωτίστως είμαι η μαμά του», δήλωσε ακόμα ενώ είπε ότι γνωρίζει και το κορίτσι του 20χρονου Βίκτωρα.

Ακόμα αποκάλυψε ότι βίωσε μεγάλη ανασφάλεια όντας ηθοποιός και ότι δεν θα ήθελε ο γιος της να ζήσει κάτι παρόμοιο σε περίπτωση που ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της.

«Αυτές οι αποβολές έχουν γίνει πριν από 21 χρόνια. Το λέω εύκολα σχετικά τώρα γιατί έχουν περάσει εκατομμύρια χρόνια. Στη φάση που θα ήμουν στενοχωρημένη από κάτι τέτοιο δε θα μετέφερα ποτέ τη στεναχώρια μου αυτή σε έναν δημοσιογράφο που βλέπω δύο φορές τον χρόνο. Το είπα, επειδή το έχω περάσει δύο φορές και ξέρω τη στενοχώρια και πόσο πολλές γυναίκες το περνάνε, σαν μια παρηγοριά», αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου.