Ραλλία Χρηστίδου: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα»

Ραλλία Χρηστίδου: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα»

Δύσκολη είναι η 22η Μαϊου για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαϊου.

Μάλιστα, η Ραλλία Χρηστίδου που κατάφερε να μπει στην Βουλή με 13.461 ψήφους στον Νότιο Τομέα Αθηνών, η ψυχολογία της όπως είναι επόμενο δεν είναι καθόλου καλή.

Ωστόσο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά από την ήττα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους για 2η φορά τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου στο post της.