Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες»

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες»

Μια εβδομάδα πέρασε από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όλη αυτή τη βδομάδα η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή την αγάπη του Γιώργου Καραϊβάζ για τα παιδιά, έκανε «μια εβδομάδα αγκαλιάς και ελεημοσύνης» στη μνήμη του.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκέφτηκαν να διατεθούν τα χρήματα, όσων έδειξαν το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν ή να στείλουν κάτι για τον Γιώργο Καραϊβάζ, στα παιδιά και στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα τόσο η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, όσο και ο γιος του, Δημήτρης.

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους τους οποίους γνώριζε και δε γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του είχε δώσει η καριέρα του, είχαμε σαν στόχο ζωής, όπου μπορούμε, να βοηθήσουμε και εκείνος και εγώ… Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο Χαμόγελο του παιδιού.

Γιατί μέσα από αυτόν τον πόνο που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πολλά παιδιά. Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τρόπο να βοηθήσουν τα παιδιά τους να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Και επειδή ο Γιώργος δεν θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα βοηθήσει από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ πως είναι μονόδρομος. Είμαι 34 χρόνια φίλη με τον Γιώργο και 31 χρόνια ζευγάρι, πραγματικά ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος» είπε με σπασμένη φωνή η Στάθα Καραϊβάζ.

Ενώ μετά τον λόγο πήρε ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, που κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει για να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται για το «Χαμόγελο του παιδιού».