Πρωτιές για το MEGA και τον Νοέμβριο

Πρωτιές για το MEGA και τον Νοέμβριο

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGA
KAI ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Το MEGA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τον Νοέμβριο, εδραιώνοντας τη θέση του στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Με μέσο όρο 14,4%, το MEGA κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού και συνεχίζει την ανοδική πορεία που καταγράφει από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Στην primetime ζώνη, την ισχυρή παρουσία του MEGA επιβεβαιώνει η πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ειδικότερα, στο σύνολο του κοινού ο σταθμός σημείωσε μέσο όρο 20,4%, αυξάνοντας το ποσοστό κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τον Οκτώβριο. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA άγγιξε τον Νοέμβριο το 16,5%, με την άνοδο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα να κυμαίνεται στη 1,7 ποσοστιαία μονάδα.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» 

Με απόλυτη πρωτιά έκλεισε ο Νοέμβριος για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που συνεχίζει ακάθεκτα την ανοδική της πορεία. Με ποσοστό 24,2% στο σύνολο του κοινού και 22,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, η εκπομπή κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης αλλά να αυξήσει τον μήνα Νοέμβριο τα ποσοστά της σε όλες τις κατηγορίες κοινού αλλά και τον αριθμό τηλεθεατών της.

Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, η αύξηση σε ποσοστιαίες μονάδες φτάνει το 29,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 και το 17,5% στο σύνολο του κοινού  με σύνολο τηλεθεατών 168.073 και κάλυψη 662.378 τηλεθεατές.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»  

Στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,7%  βρέθηκε το «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη σημειώνοντας άνοδο από τον προηγούμενο μήνα και κυριαρχώντας στη συγκεκριμένη κατηγορία κοινού έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του.

 «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» 

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Νοέμβριος για το «Πάμε Δανάη!». Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα σημείωσε ποσοστό 15,9% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της. Υψηλά ποσοστά κατέγραψε η εκπομπή και σε επιμέρους γυναικείo κοινό με ποσοστό 21,6%.

«ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» 

Παραμένει και τον μήνα Νοέμβριο στην πρώτη θέση το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με παρουσιάστρια τη Δώρα Αναγνωστοπούλου τις καθημερινές και την Μαριλένα Γεραντώνη τα Σαββατοκύριακα,
στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 με ποσοστό 16,4%. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στο MEGA καταφέρνει να προηγείται με 4,3 ποσοστιαίες μονάδες από το δελτίο ειδήσεων του ανταγωνισμού που μεταδίδεται στην ίδια ζώνη.

«LIVE NEWS» 

Πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17% για το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο το μήνα Νοέμβριο. Σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη το «Live News» προσελκύει καθημερινά πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές με την κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, τον μήνα που έκλεισε την εκπομπή παρακολούθησαν 518.186 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 1.631.393 τηλεθεατές.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Η γη της ελιάς», καθήλωσε και τον Νοέμβριο τους τηλεθεατές με τις δυνατές εξελίξεις και τις απανωτές ανατροπές. Η σειρά που παρακολουθούν κατά μέσο όρο 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, σημείωσε ποσοστό 28,5% στο σύνολο του πληθυσμού, καταγράφοντας άνοδο τριών ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα. Εντυπωσιακή και η κάλυψη, που έφτασε τους 2.316.572 τηλεθεατές«Η γη της ελιάς» κινήθηκε ανοδικά και στο δυναμικό κοινό 18-54 όπου σημείωσε μέσο όρο 21,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 41%.

 «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ»

Οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του MEGA διατηρούν το ισχυρό τους προβάδισμα στον πίνακα τηλεθέασης καταφέρνοντας και τον Νοέμβριο πρωτιά στο σύνολο κοινού με ποσοστό 28,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 23,6%. Με τους τηλεθεατές να ενθουσιάζονται κάθε Παρασκευή στις 21:00 που μεταδίδεται το επεισόδιο και κάθε ατάκα από τους ήρωες της επιτυχημένης κωμωδίας να δημιουργεί συζήτηση και αναρτήσεις στα social media, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο MEGA
καταφέρνουν αξιοσημείωτη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής τους από τα προγράμματα του ανταγωνισμού με 15,6% ποσοστιαίες μονάδες στο σύνολο του κοινού και 9,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. 

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε τον Νοέμβριο στην κορυφή της τηλεθέασης, σχεδόν σε όλα τα κοινά. Η Αγγελική Νικολούλη, με την αποτελεσματική έρευνά της, κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημείωσε πρωτιά στο σύνολο του πληθυσμού, με μέσο όρο 18,7% και κάλυψη που άγγιξε τους 1.314.619 τηλεθεατές. Στο ίδιο διάστημα, η εκπομπή ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,5%. Το «Φως στο Τούνελ» κέρδισε τον ανταγωνισμό και σε επιμέρους γυναικεία κοινά αγγίζοντας μέχρι και το 25%.