Πρωταγωνιστής του “Παρά 5” παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς και εργάζεται ως δάσκαλος

Πρωταγωνιστής του "Παρά 5" παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς και εργάζεται ως δάσκαλος

Συνέντευξη την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη, παραχώρησε ο Πατρίκιος Κωστής.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά «Παρά 5», αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδάκια.

Ενώ παράλληλα ανέφερε πως πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα στη ζωή μου. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα. Εκεί μπήκε ένας στόχος. Μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού.

Για μένα οι πιο δύσκολες τάξεις είναι η πρώτη και η έκτη δημοτικού. Στην πρώτη τάξη είσαι μπαμπάς. Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά και στη Β’ τάξη» είπε αρχικά ο Πατρίκιος Κωστής.

Σχετικά με το αν θα εργαζόταν και πάλι ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε: «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα λίγο».

Τέλος, ο Πατρίκιος Κωστής ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, για πρώτη φορά αποκάλυψε «είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Ήταν τυχαίο. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».