Προφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του

Προφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων μαζί με τους συγκατηγορούμενους του, για να απολογηθούν για την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του παρουσιαστή αλλά και των πυροβολισμών σε βάρος Αστυνομικών.

Μετά από 6 ώρες απολογίας ο παρουσιαστής και οι δύο συγκατηγορούμενοι αρνήθηκαν όλα όσα τους προσάπτουν, ενώ πριν από λίγη ώρα εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών.

Οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών. Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

Πηγή: Ant1news.gr