Πρίγκιπας Harry: Η προσωπική του εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έκανε σeξ και οι λεπτομέρειες για το σeξ με τη Meghan

Πρίγκιπας Harry: Η προσωπική του εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έκανε σeξ και οι λεπτομέρειες για το σeξ με τη Meghan

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται καθημερνά στη δημοσιότητα, από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία ο κόσμος θα συνεχίσει να μιλάει για χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Spare».

Ενώ σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις προχωρά, αφού ο Harry προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις, όπως το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Ωστόσο, στις σελίδες του βιβλίου, ο Harry αποκάλυψε ότι όταν ήταν 17 έκανε για πρώτη φορά σeξ σε δημόσιο χώρο, με μια μεγαλύτερη από εκείνον γυναίκα.

«Ήμουν ένας 17χρονος, πρόθυμος να δοκιμάσω σχεδόν οτιδήποτε θα ανέτρεπε την καθιερωμένη τάξη πραγμάτων. Τουλάχιστον αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου», γράφει o Δούκας του Sussex.

Όπως περιγράφει ο Harry , έκαναν σeξ σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ, με την γυναίκα μνα του φέρεται σαν «νεαρό επιβήτορα», όπως σημειώνει.

«Της άρεσαν τα άλογα και μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα», γράφει προσθέτοντας ότι ήταν μια γρήγορη συνάντηση. «Μετά μου έριξε ένα χαστούκι στα οπίσθια και με έστειλε στο καλό».

«Ένα από τα λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ. Αναμφισβήτητα κάποιος μας είχε δει», δηλώνει ο Harry.

Παράλληλα ο Harry αφηγείται τον παθιασμένο τρόπο με τον οποίο εκείνος και η Μέγκαν ξαναέσμιξαν στο Λονδίνο, αφού πέρασαν εβδομάδες χώρια το καλοκαίρι του 2016.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δύο μήνες, έχοντας ήδη κάνει το πρώτο ρομαντικό ταξίδι στην Μποτσουάνα. Ωστόσο, ακολούθησαν κάποιες εβδομάδες τις οποίες πέρασαν χώρια, κι αυτό διότι ο Harry είχε πάει διακοπές με τους φίλους του.

Συγκεκραμένα στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Harry αφηγείται πώς η Μέγκαν Μαρκλ πέταξε στο Λονδίνο για να τον συναντήσει την ημέρα της επετείου του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Αποκαλύπτει ότι του έστειλε μήνυμα πως είχε καταφέρει να φτάσει στο Λονδίνο, την ώρα που εκείνος κατέθετε λουλούδια στον τάφο της μητέρας του στο Άλθορπ μαζί με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Τα δύο αδέρφια επέστρεψαν στη συνέχεια στο Λονδίνο, με τον πρίγκιπα Χάρι να συναντά την Μέγκαν αργότερα εκείνη την ημέρα.

Όπως γράφει στα απομνημονεύματά του, η Μέγκαν του είχε πει να πάρει έναν μυστικό δρόμο για το ξενοδοχείο Soho House και να χρησιμοποιήσει ένα ασανσέρ που ήταν μόνο για εμπορεύματα, δίνοντάς του επίσης οδηγίες πως θα τον περίμενε μια φίλη της ονόματι Βανέσα, η οποία θα τον οδηγούσε στην πόρτα του δωματίου της.

Τότε η Μέγκαν άνοιξε την πόρτα, απλώνοντας τα χέρια της για να τον αγκαλιάσει. «Με τράβηξε μέσα, ευχαρίστησε τη φίλη της με μια βιαστική κίνηση και μετά έκλεισε την πόρτα για να μη μας δει κανείς» γράφει στο βιβλίο του, προσθέτοντας: «Θέλω να πω ότι κρεμάσαμε την πινακίδα ”Μην ενοχλείτε” στην πόρτα, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε χρόνος».

Στην συνέχεια, όπως αποκαλύπτει, το επόμενο πρωί, ο Harry αναγκάστηκε και πάλι να κρυφτεί, καθώς το ζευγάρι είχε παραγγείλει πρωινό στο δωμάτιο.

«Η Μεγκ ψιθύρισε να πάω στο μπάνιο, αλλά εγώ προτίμησα την κρυψώνα μου» έγραψε ο Harry, εξηγώντας πως το πρωινό τους παραδόθηκε από τον βοηθό διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος έμεινε για μια μακρά συζήτηση με τη Μέγκαν, καθώς εκείνος παρέμενε ήσυχος κάτω από τα σκεπάσματα. «Δεν πρόσεξε τον όγκο κάτω από το πάπλωμα», γράφει ο Harry στο βιβλίο του.

«Μιλούσε και μιλούσε και την ενημέρωνε για τα τελευταία νέα, ενώ εγώ ήμουν κρυμμένος κάτω από το πάπλωμα, άρχισα να ξεμένω από αέρα».