Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Mετά από ένα χρόνο απουσίας η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας, αυτή τη φορά μέσα από την τηλεόραση του Mega.

Μάλιστα, στο σήμα αρχής είδαμε παλιές, αλλά και νέες φωτογραφίες της Ελένης, ενώ στην έναρξη η παρουσιάστρια φορώντας ένα κατακκόκινο φόρεμα, καλησπέρισε συγκινημένη τους τηλεθεατές.

«Μου λείψατε» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ευτυχισμένη που επέστρεψε.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί και θα σας έχω ξανά στη ζωή μου.

Όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και αυτά του Mega. Χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέσα σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα περπατάμε μαζί τα μεσημέρια. Σημασία έχει να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε εδώ.

Αυτό που αισθανόμουν έναν χρόνο που καθόμουν στο σπίτι μου, είναι να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Mega, γιατί όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση με άφησαν ελεύθερη να κάνω αυτό που έχω μάθει. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν τους κατάλληλους ανθρώπους. Καλό ξεκίνημα σε όσους έχουν ξεκινήσει. Είδα όλες τις καινούργιες πρεμιέρες όλων των καναλιών. Να έχουμε μια όμορφη σεζόν και να είμαστε όσο πιο κοντά στους τηλεθεατές» είπε στα πρώτα της λόγια η Ελένη Μενεγάκη.