Πηνελόπη Πλάκα για της απώλειες που της στοίχησαν: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να..»

Πηνελόπη Πλάκα για της απώλειες που της στοίχησαν: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να..»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες της ζωής της, στον σύντροφό της αλλά και σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε.

«Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ» είπε η Πηνελόπη Πλάκα.

Ενώ σχετικά με την απώλεια της γιαγιάς της και του παππού της, με τους οποίους είχε μεγαλώσει, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

Επιπλέον, η Πηνελόπη Πλάκα σχετικά με την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο γάμου δήλωσε: «Έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου. Για γάμο δεν έχω ακόμα σκέψεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη συνεργασία που είχε λέγοντας: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, δεν ταίριαζα, ένιωθα ξένο σώμα, αλλά τελείωσε».