Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρέθηκε στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα”.

Η ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση ενώ αποκάλυψε έναν λόγο που της έχουν πει για να μην συμμετάσχει σε δουλειά.

«Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δε ξέρω. Δε μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση γιατί δε μπορώ να αποδείξω μια θεωρία που μπορεί να έχω εγώ στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι όλη μου τη ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι διαθέσιμη για να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συμπλήρωσε:

«Μου έχουν πει ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δε νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα. Δεν είναι αυτή ατάκα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι δουλεύει με τα παιδιά του από την κούνια. Δε σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Δούλευα μέχρι εννέα μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντησαν τα παιδιά μου. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας».