Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: “Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά…”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: “Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση αλλά…”

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την ακοή της.

Συγκεκριμένα η γνωστή ανέφερε ότι από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά.

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…», δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ενώ σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Πηνελόπη αναφέρθηκε στο εν λόγω πρόβλημα.

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετώπισω σαν ενός είδους super power…Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το “πρόβλημα” ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη λεζάντα του post της.