Πέτρος Κωστόπουλος: «Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι «καλό» έφερε στη ζωή του ο χωρισμός και η επαγγελματική του «καταστροφή», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω, επιτέλους. Που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης. Και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία…

Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια.

Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι “λυπάμαι για αυτό που έπαθες”, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά.

Στα προσωπικά μου είμαι μια χαρά, αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις. Υπήρχαν διαστήματα που ερωτεύτηκα και μου άρεσε να είμαι με μια κοπέλα, αλλά για πολλούς λόγους δεν έμεινε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Μου αρέσει να τελειώνω τη δουλειά μου, να μαγειρεύω, να έρχεται ο γιος μου και είμαι μια χαρά. Ο Μάξιμος πηγαίνει τώρα Α’ Λυκείου. Θέλει να πάει στο εξωτερικό, που είναι και οι αδερφές του» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος.