Πέντε λεπτάκια ακόμα – Το μαϊμουδάκι: Νέες Κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books

Πέντε λεπτάκια ακόμα - Το μαϊμουδάκι: Νέες Κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books

TITΛΟΣ: To μαϊμουδάκι

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Marta Altes
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό

ISBN:  978-618-5265-55-7
ΣΕΛΙΔΕΣ: 32
ΣΧΗΜΑ: 22 × 28 cm
ΤΙΜΗ: 12,90 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο μεγάλες είναι οι περιπέτειές σου. Αυτό διαπιστώνει και το μαϊμουδάκι της ιστορίας μας, που έχει βαρεθεί να χάνει τις ευκαιρίες που του δίνονται! Θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ψηλότερου δέντρου της ζούγκλας και θα το κάνει μόνο του. Μόνο που κάποιος το ακολουθεί από κοντά. Κάποιος με νύχια και ρίγες και αρκετά κοφτερά δόντια..

Το μαϊμουδάκι είναι ένα αστείο και εμψυχωτικό εικονογραφημένο παραμύθι που μας δείχνει ότι ο κόσμος είναι ένα μεγάλο, άγριο και υπέροχο μέρος όπου όλα είναι δυνατά.

Απολαύστε την υπέροχη εικονογράφηση και διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://issuu.com/keybooks4/docs/monkey_issuu_2

TITΛΟΣ: Πέντε λεπτάκια ακόμα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Marta Altés
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό

ISBN: 978-618-5265-69-4
ΣΕΛΙΔΕΣ: 32
ΣΧΗΜΑ: 22 × 28 cm
ΤΙΜΗ: 12,90 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%) 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Ένα πνευματώδες παραμύθι, με μεγάλη καρδιά».

The Guardian

«Ο χρόνος είναι περίεργο πράγμα. Ο μπαμπάς μιλάει πολύ γι’ αυτόν, αλλά νομίζω ότι ξέρω περισσότερα για τον χρόνο απ’ ό,τι εκείνος».

Η εξαιρετικά ταλαντούχα, βραβευμένη δημιουργός εικονογραφημένων βιβλίων, Marta Altes επιστρέφει με μια αστεία και ταυτόχρονα γλυκιά ιστορία για τον χρόνο, για το πώς τον περνάμε και πώς μπορούμε να τον μοιραζόμαστε με τα παιδιά μας. Ιδανικό για πολυάσχολα παιδιά και κουρασμένους μπαμπάδες!

Μια αλεπουδίτσα δίνει στον μπαμπά της μερικές σοφές συμβουλές για το τι πραγματικά σημαίνει «χρόνος» και πώς να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο, από την ώρα του μπάνιου μέχρι την ώρα του μαγειρέματος και την ώρα του «μπαμπά». Σοφό, πνευματώδες και γεμάτο εικόνες από την οικογενειακή ζωή, το Πέντε λεπτάκια ακόμα είναι ένα συγκινητικό παραμύθι που εξηγεί σε μικρούς και μεγάλους τη σημασία του χρόνου.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://issuu.com/keybooks4/docs/fivemoreminutes_issuu

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Marta Altés γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, όπου και σπούδασε γραφιστική και δούλεψε ως σχεδιάστρια για την εταιρεία The Original Cha Chá. Μετακόμισε στην Αγγλία για να κάνει το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων στο Κέιμπριτζ.

Έκτοτε ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως εικονογράφος. Έχει εκδώσει έξι παιδικά βιβλία και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πάντα προσπαθεί να έχει μια θετική και αστεία ματιά για τη ζωή και να κάνει τους άλλους να χαμογελάσουν βλέποντας τις ζωγραφιές της ή διαβάζοντας τις ιστορίες της.