Πέγκυ Ζήνα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση: «Είχε περάσει πολλά, τον τελευταίο καιρό ήταν…»

Πέγκυ-Ζήνα-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Πέγκυ Ζήνα που ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον τελευταίο “αντίο” στον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 18 Μαϊου σε ηλικία 73 ετών.

Μάλιστα, φανερά συγκινημένη η τραγουδίστρια  μίλησε για τον Στηβ Κακέτση που εκείνη γνώρισε αλλά και για την επικοινωνία τους που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί.

«Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του, αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Όσοι τον αγαπούσαμε τον αγαπούσαμε για αυτόν τον λόγο, για την αλήθεια του», είπε η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας άνθρωπος με αρχοντικό χαρακτήρα, γενναιόδωρο, δοτικό. Ένας άνθρωπος που ζούσε τη ζωή και στις καλές και στις άσχημες στιγμές της. Είχε περάσει πολλά και πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία της ψυχής του να φύγει τη δεδομένη στιγμή, γιατί το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά».

«Τον τελευταίο καιρό ήταν απομονωμένος, γιατί ένα στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν ότι ήταν αξιοπρεπής και περήφανος. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να τον λυπηθεί, ήταν άρχοντας» πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα και κατέληξε λέγοντας πως τα τελευταία 3 χρόνια είχα χάσει την επικοινωνία μαζί του λόγω της πανδημίας επιησημαίνοντας πως ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον χώρο της μουσικής που την εμπιστεύτηκε.