Παύλος Πιέρρος: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ήταν πολύ σοβαρό, με πήρε ασθενοφόρο»

Παύλος Πιέρρος: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ήταν πολύ σοβαρό, με πήρε ασθενοφόρο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα“, παραχώρησε ο Παύλος Πιέρρος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε, το οποίο τον οδήγησε στο να πάθει κρίση πανικού.

«Μου είχαν ζητήσει να είμαι σε παράσταση ολόγυμνος, το πρόβλημα ήταν μέχρι να βγω στην σκηνή. Ήμουν σε παράσταση και έπαιρνα λιγότερο από 2,40 ευρώ για τα εισιτήρια στο μετρό», δήλωσε ο Παύλος Πιέρρος.

Όσο για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο, ο ηθοποιός είπε: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, όπου με στοίχειωσε για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρό με οδήγησε σε κρίση πανικού, δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι πεθαίνω, με πήρε το ασθενοφόρο. Οι υπεύθυνοι αλλά και οι άνθρωποι που είχαν το θέατρο ένιωσα σαν να παίζουν τη ζωή μου κορόνα γράμματα, έδειξαν τρομακτική αδιαφορία. Θα μπορούσε να είχα πάθει καρδιακή προσβολή και να έμενα στα χέρια τους».

«Μπήκα στη διαδικασία να κινηθώ νομικά αλλά για κάποιος γραφειοκρατικούς λόγους, αλλά και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεν πήρα ποτέ τις καταγγελίες για να τις καταθέσω στο σωματείο», εξομολογήθηκε ο Παύλος Πιέρρος και κατέληξε: «Μου είχε γίνει ανήθικη πρόταση για να πάρω δουλειά, αλλά και σε κάστινγκ έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες».