Παύλος Χάππιλος: “Είμαι τυχερός που με αγαπάνε οι γονείς μου, ξέρω gay παιδιά που δεν τους μιλάνε”

Παύλος Χάππιλος: “Είμαι τυχερός που με αγαπάνε οι γονείς μου, ξέρω gay παιδιά που δεν τους μιλάνε”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε o Παύλος Χάππιλος.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του και για το πώς εκείνοι χειρίστηκαν την διαφορετικότητα του.

«Εγώ ότι είπα, το είπα επειδή το ένιωθα και τα νιώθω επειδή έχω πολλούς φίλους που οι γονείς τους, εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί οι γονείς μου είναι καταπληκτικοί. Δυσκολευτήκανε και αυτοί, όλοι οι γονείς δυσκολεύονται όταν έχουν ένα δύσκολο παιδί. Ήμουν ξεροκέφαλος, δεν ήμουν εύκολο παιδί δηλαδή πέραν του διαφορετικού ήμουν και δύσκολος.

Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω παιδιά που δεν μιλάνε με τους γονείς τους καθόλου και είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν gay άνθρωπος να το αντέξεις. Ήθελα να το πω όλο αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι οι γονείς έρχονται από ένα μέρος αγάπης που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό, όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Εγώ κάπως ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρός ήξερα ότι έπρεπε να το κρύψω, αλλά ήξερα ότι δεν μπορώ να πω ψέματα ειδικά στην μαμά μου. Κάπως δεν τους έδωσα επιλογή, ήταν εγωιστικό από μεριάς μου γιατί τους έλεγα εγώ αυτός είμαι και δεν με νοιάζει τι θα πείτε. Αλλά έχουμε προχωρήσει και τώρα είμαστε πολύ καλά», δήλωσε ο Παύλος Χάππιλος.