Παύλος Χάππιλος: “Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο”

Παύλος Χάππιλος: "Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο"

Την «κάρτα ασυλίας» από τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Τζαμαλή που αποφάσισε να τον απαλλάξει από την δοκιμασία αποχώρησης, πήρε ο Παύλος Χάππιλος στο καινούργιο επεισόδιο του MasterChef.

Μάλιστα, ο Παύλος φανερά συγκινημένος αποδέχτηκε την προσφορά του συμπαίκτη του και μίλησε ανοιχτά στην κάμερα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πραγματική του ζωή.

«Θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι αρκετά καλός για να παραμείνεις. Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός, ας το πούμε έτσι, και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός, νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός, ή καλός, ή καλός αρκετά. Γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα τέλος πάντων, μέσα σου το οποίο σε κρατάει πίσω, γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να συναγωνιστείς.

Το γεγονός ότι ο «Τζαμάλ», που έχουμε έρθει πολύ κοντά και έχουμε και το ίδιο χιούμορ και λέμε πράγματα σοβαρά αλλά με αστείο τρόπο, γιατί έτσι έχουμε μάθει να αμυνόμαστε, μου λέει αυτά που μου λέει, με συγκινεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είμαι αρκετός, ίσως είμαι αρκετά δυνατός και αρκετά καλός για να είμαι στον διαγωνισμό. Και ελπίζω να το ακούσω αυτό που μου λέει και να προχωρήσω πιο δυνατός.

Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου μερικές φορές. Γιατί δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Η οπτική των άλλων είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς για κάτι που δεν έχεις το βίωμα.

Όπως για παράδειγμα να μιλούν οι άνδρες για το βίωμα των γυναικών: Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε καταλαβαίνω, σεβαστή η άποψή σου, αλλά άκου με κι εμένα που έχω το βίωμα» είπε ο Παύλος.