Παύλος Χαϊκάλης: “Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη”

Παύλος Χαϊκάλης: "Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης για να απαντήσει στις κατηγορίες ηθοποιού περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου είχε προβληθεί στην εκπομπή συνέντευξη της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία χωρίς να τον κατονομάσει είχε δηλώσει ότι την παρενόχλησε καθηγητής της στη σχολή όταν ήταν 17μιση ετών.

«Τον είδα να κάνει δηλώσεις για τις καταστάσεις και να υποστηρίζει τις γυναίκες και έγινα έξω φρενών. Έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό, πολύ γνωστό κωμικό. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος.

Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια πιθανόν για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα.

Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν έχεις κάποιον είδωλο παθαίνεις σοκ.

Έκλεισα το τηλέφωνο, το είχα πει στους γονείς μου, δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν. Μετά από δύο χρόνια έμαθα ότι συνεχίζει να κάνει τα ίδια, έμαθα ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε και όταν έμαθε τον αντικατέστησαν», ήταν τα λόγια της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από αυτή την εξομολόγηση και θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση δημοσίως.

Αρχικά τόνισε ότι άκουσε τη συνέντευξη της ηθοποιού, την οποία είχε μαθήτριά και παραδέχτηκε ότι δε θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ούτε να ακυρώσει τα λεγόμενα της.

«Το ήξερε το ενδιαφέρον μου ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την το έδειχνα με τον τρόπο μου. Εκείνη ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου, το απέφευγε με τρόπο», εξομολογήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Επειδή είμαι και αρσενικό παλιάς κοπής και ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα, οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω, δεν τα παρατάω εύκολα» πρόσθεσε ο ηθοποιός, αναφέροντας ότι μιλούσαν από το τηλέφωνο και συζητούσαν διάφορα θέματα.

«Σε όλη τη διάρκεια της σχολής δεν την είχα πιέσει. Δεν την είχα καταπιέσει ποτέ. Δεν άσκησα βία απέναντί της, δεν την πρόσβαλα ποτέ», διευκρίνισε ακόμα ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παράλληλα, εξήγησε τι συνέβη στο επίμαχο τηλεφώνημα και στο τέλος ζήτησε συγγνώμη.

«Μπορεί να ξέφυγα κάποια στιγμή και να την έφερα σε δύσκολη θέση. Από αυτή τη θέση ζητάω δημόσια συγγνώμη και σε εκείνη και στη μητέρα της και στον πατέρα της», υπογράμμισε ακόμα ο Παύλος Χαϊκάλης, τονίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ παρενόχληση.