Πατέρας Έλενας Τσαγκρινού: “Έμαθα για τη συμμετοχή της, πριν από εκείνη”

Πατέρας Έλενας Τσαγκρινού: “Έμαθα για τη συμμετοχή της, πριν από εκείνη”

Όπως είναι γνωστό, η Έλενα Τσαγκρινού είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, συνάντησε τον πατέρα της Έλενας, ο οποίος αποκάλυψε πως πρώτα εκείνος έμαθε για την συμμετοχή της στη Eurovision και μετά η ίδια, ενώ ανέφερε πως η τραγουδίστρια δεν έχει καθόλου άγχος.

«Πριν φύγει της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ξέρω ότι έχει προετοιμαστεί καλά, δεν έχει άγχος. Να είναι καλά και καλή επιτυχία. Εμένα μου το ανακοίνωσε προσωπικά ο κύριος Αρσενάκος ότι η Έλενα θα πάει στη Eurovision, μετά το ανακοινώσαμε και στην Έλενα. Γνωριζόμαστε λόγω της Έλενας με τον κύριο Αρσενάκο και όλη την ομάδα της, έχουμε πολύ καλή επαφή. Μου το ανακοίνωσε για να χαρώ, το πρωί το είπαν σε εμένα και μετά από λίγο στην Έλενα.

Είδα την πρόβα, ότι πρόλαβα να δω σε αυτά τα 50 δευτερόλεπτα. Είμαι σίγουρος για την Έλενα γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ. Φωνητικά δεν τη φοβάμαι καθόλου, να βελτιώσουν και τα τεχνικά να είναι όλα στην εντέλεια και όλα θα πάνε καλά. Είναι μια χαρά δεν έχει καθόλου άγχος. Πήγαινε ανέμελη, δεν έχει άγχος, εγώ έχω περισσότερο άγχος από εκείνη. Παρακολουθώ γενικά τις τάσεις, τα στοιχήματα όχι ακόμα αλλά θα τα παρακολουθήσω. Θα δούμε και την δεύτερη πρόβα που είναι πιο σημαντική…», είπε ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού.