Πασχάλης Τσαρούχας: «Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν διάβαζε τις καταγγελίες στο ΣΕΗ»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν διάβαζε τις καταγγελίες στο ΣΕΗ»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά “Η Γη Της Ελιάς” στην οποία και πρωταγωνιστεί, ενώ πέρασε σε λεπτομέρειες για τη νέα συνεδρίαση του ΣΕΗ.

«Η συνεδρίαση έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες. Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ενώ για τον πρώτο καιρό που ξέσπασε το ελληνικό #metoo στο θέατρο ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε: «Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα» και πρόσθεσε:

«Ο πρώτος καιρός ήταν πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και όταν τις διαβάζαμε άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν τις διάβαζε. Όταν πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν».