Πασχάλης Τσαρούχας: “Έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες, αυτή την στιγμή είναι πάνω από 1000”

Πασχάλης Τσαρούχας: “Έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες, αυτή την στιγμή είναι πάνω από 1000”

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι πρόεδρος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το οποίο το βράδυ της Τετάρτης συγκροτήθηκε, με θέμα τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τις καταγγελίες που έχει δεχτεί το Συμβούλιο, αλλά και πως θα δράσουν από εδώ και πέρα.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες! Είναι πάνω από 1000 αυτή τη στιγμή. 10 με 1 είναι κάποιος από εμάς στο Πειθαρχικό στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων.

Από εκεί και πέρα να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε. Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων από εχθές το βράδυ… Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε», ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας.