Παρουσιάστε!: «Επιδημία» ιλαράς στο στρατόπεδο; | Νέο επεισόδιο απόψε

Παρουσιάστε!: «Επιδημία» ιλαράς στο στρατόπεδο; | Νέο επεισόδιο απόψε

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ!»
«Επιδημία» ιλαράς στο στρατόπεδο; 

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Το στρατόπεδο δέχεται πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια ελίτ διακλαδική άσκηση ειδικών δυνάμεων με την ονομασία ARMYTHON. Όλοι πρέπει να προετοιμάσουν ψυχή και σώμα για 10 μέρες «επιβίωσης». Αλλά οι φαντάροι του τάγματος υποστήριξης δεν είναι φτιαγμένοι για τη σκληρή ζωή και ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν τις προετοιμασίες.

Ο Φίλης δέχεται επίσκεψη απ’ τη Βαρβάρα, την πρώην φιλενάδα του και μητέρα του πιτσιρικά-θαμώνα του μαγαζιού. Κι εκτός από κήρυγμα για το πώς ο Φίλης συμπεριφέρεται στο παιδί της, η Βαρβάρα του επιφυλάσσει μια έκπληξη που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του… Πίσω στο στρατόπεδο, ο Δαλέκας εμφανίζει συμπτώματα ιλαράς και ο Σκορδάς βάζει μπρος σχέδιο περιορισμού ενδεχόμενης «επιδημίας».

Ο Γούλας όμως είναι βέβαιος ότι ο Δαλέκας απλά το παίζει άρρωστος για να λουφάρει. Αλλά όταν και δεύτερος φαντάρος εμφανίσει συμπτώματα, ο Σκορδάς παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και φτάνει στην ύστατη λύση για να σώσει το στρατόπεδο απ’ την ιλαρά…

Στον ρόλο της Βαρβάρας η Μαρία Διακοπαναγιώτου

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης
Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου. 

Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος