Παρασκευή Κερασιώτη: “Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά”

Παρασκευή Κερασιώτη: “Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», βρέθηκε η Παρασκευή Κερασιώτη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο θέλησε να απαντήσει σε όσους σχολίασαν αρνητικά την απόφασή της να εργαστεί ως σερβιτόρα.

«Ο κόσμος πάντα θα κρίνει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κρίνει. Το ότι κάνω αυτή τη δουλειά, το modelling δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ παράλληλα να κάνω και κάτι άλλο. Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι οικονομικά είμαι καλά. Δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν τον χώρο οικονομικά είναι καλά.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να βοηθήσω την οικογένεια μου γιατί υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί το να δουλέψω σαν σερβιτόρα, με κάνει να μην αξίζω να είμαι μοντέλο; Δεν ισχύει το ότι δεν είχα προτάσεις. Επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί ήθελα εγώ σαν άνθρωπος να κάνω κάτι άλλο για να είμαι καλά οικονομικά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έξι μήνες στο πρακτορείο μου και έχω κάνει ήδη πολύ καλές δουλειές», είπε η Παρασκευή.

Ενώ στη συνέχεια, η Παρασκευή συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι».