Παντρεύτηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα

Παντρεύτηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου το ζευγάρι συνηθίζει να επισκέπτεται τα καλοκαίρια του.

Ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Κατρίνα Τσάνταλη και φυσικά οι οικογένειές τους. Το ζευγάρι δεν βγήκε μετά τον γάμο του καθόλου από το ξενοδοχείο, ωστόσο κέρασε τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί ένα μπουκάλι κρασί και μία τούρτα.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως υπήρχε αρχικά η πληροφορία πως ο γάμος θα γινόταν στη Μονεμβασιά.

Όσον αφορά το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε πως η ηθοποιός φορούσε ένα Mi-Ro λευκό, πολύ λιτό και απλό.

Σχετικά με τη μπομπονιέρα, αυτή ήταν ένα μικρό γλαστράκι, στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μια κάρτα η οποία έγραφε «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής και Τόνια. 11-10-2021».