Παντελής Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου με οξυγόνο και δεν μπορούσε να το…»

Παντελής Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου με οξυγόνο και δεν μπορούσε να το...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής και μεταξύ άλλων ξέσπασε για τη μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο hair stylist αποκάλυψε ότι όταν το παιδί του νοσηλεύτηκε ο σύντροφός του απαγορευόταν να μπει μέσα καθώς δεν αναγνωρίζεται ως δεύτερος πατέρας.

«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο» είπε ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά».