Παντελής Τουτουντζής για Τέμπη: «Είμαι σοκαρισμένος, έπαιρνα το τρένο με τα παιδιά μου για να…»

Παντελής Τουτουντζής για Τέμπη: «Είμαι σοκαρισμένος, έπαιρνα το τρένο με τα παιδιά μου για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής που είναι συντετριμμένος και ταυτόχρονα θυμωμένος με την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, ο makeup artist μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν έμαθε για το μοιραίο γεγονός σοκαρίστηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος μέσα σε αυτό το τρένο, καθώς πρόκειται για ένα μέσο που το χρησιμοποιούσε συχνά με τα παιδιά του προκειμένου να πάει να δει τον σύντροφό του στη Λάρισα.

«Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος, είμαι παγωμένος, είμαι σοκαρισμένος. Να σου πω ότι αυτό το τρένο το έπαιρνα πολλές φορές για να πάω να δω τον σύντροφό μου γιατί εργάζεται στη Λάρισα σε νοσοκομείο. Είχαμε μπει με τα παιδιά, το έπαιρνε συνέχεια εκείνος. Το μόνο που σκέφτομαι συνέχεια είναι αυτούς τους ανθρώπους που φύγανε. Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν έχουμε καμία ασφάλεια ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας και που τόσοι γονείς κλαίνε, σπαράζουν και δε μπορούν να βρουν το δίκιο τους» είπε ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε:

«Αν έπρεπε εγώ να κάνω κάτι, δε θα το έκανα αλλά ο κάθε άνθρωπος επιλέγει ο ίδιος πως θα αντιδράσει. Η προσωπική μου στάση είχε μέσα πολλή θλίψη, πολύ συλλογισμό και πολύ φόβο. Και θα έχω για πάρα πολύ καιρό πολλή θλίψη και πολύ θυμό. Σαν ένας νοήμων άνθρωπος σκέφτηκα, “Παναγία μου, ήμουν εκεί με τα παιδιά μου”. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι αυτό το τρένο το έχω πάρει 100 φορές.

Έκλαψα με πολύ πόνο γι΄ αυτές τις ψυχές που έφυγαν άδικα. Δεν γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε καθόλου ασφάλεια».