Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία με τη σύντροφό μου, η καθημερινότητα είναι»

Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία με τη σύντροφό μου, η καθημερινότητα είναι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός απάντησε στο αν θα τον δούμε και στον νέο κύκλο του Voice στην καρέκλα του κριτή, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Στο Voice είναι πολύ ωραία τα πράγματα. Μου έχουν υποσχεθεί ότι θα πάρω σύνταξη από εκεί μέσα, μέχρι να κερδίσω τουλάχιστον. Αν το σηκώσω, μετά μπορεί να με απολύσουν. Βέβαια, γίνονται και τόσα πολλά που μπορεί να βγει κανένα #cancelMoυζουράκης. Η αλήθεια είναι ότι ο Λιανός είναι πολύ πιο χαρισματικός backstage και ο Καπουτζίδης πολύ πιο δημιουργικός On camera» είπε ο Πάνος Μουζουράκης

«Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω. Θέλεις λαυράκι τώρα;» απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί είπε:

«Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου, να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό».