Πάνος Μεταξόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: “Κινδύνευσε η ζωή μου”

Πάνος Μεταξόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: “Κινδύνευσε η ζωή μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή του «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο χορογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και την δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε.

«Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Δεν ήθελα να το μεταφέρω στους δικούς μου. Περίμενα να γίνει κάτι με τις μέρες. Είναι σαν ένα λάστιχο που μπλέχτηκε. Ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες αργότερα από μια νοσηλεύτρια όταν με βάζανε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είδα όλο το έργο.

Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί. Με είχαν βάλει σε ένα φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά σκεφτόμουν ότι το σώμα μου αντιδρούσε στην πίεση και μου έλεγε “πάμε να την κάνουμε”. Ήμουν τρεις ώρες στο χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά αλλά και μετά το χειρουργείο περιμέναμε να λειτουργήσει το έντερο. Μου έλεγαν να περπατάω συνέχεια αλλά πονούσα πάρα πολύ. Ευτυχώς μετά από 5 μέρες λειτούργησαν όλα. Ξεκίνησα να ξαναϋπάρχω», δήλωσε αρχικά ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έχεις κατάθλιψη γιγαντώνεις το πρόβλημα. Δε βλέπεις το φως, μόνο το σκοτάδι. Άνοιξα μια τρύπα στον ουρανό και είπα “πρέπει να προχωρήσεις”. Είχα και δυο γιους, δεν μπορούσα να την “κάνω” μόνος μου. Είχα και τη μάνα μου».