Παίζοντας μπουγέλο έριξε αυλαία το “Happy Day” και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παίζοντας μπουγέλο έριξε αυλαία το “Happy Day” και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για ακόμη μια σεζόν έριξε αυλαία η εκπομπή “Happy Day”.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το μαγιό της, βγήκε στον εξωτερικό χώρο του στούντιο και μαζί με τους συνεργάτες της αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

Αφού ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Σατσίδης και η Όλγα Λαφαζάνη χαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια η Σταματίνα πήρε τον λόγο, αναφέρθηκε σε αυτή την απαιτητική χρονιά και ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι”.

«Κι εγώ με τη σειρά μου ευχαρίστησα έναν προς έναν τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής. Κι αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Πριν χριστώ κεντρική παρουσιάστρια, έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτριά μας, Μαίρη Παλιαλέξη, με την οποία είμαστε οικογένεια. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολή μας. Αυτό είναι το παράσημό μας, σας αγαπάμε πολύ. Καλό καλοκαίρι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έπειτα έπαιξε με όλους μπουγέλο.