Παίκτρια του MasterChef: “Πέρασα κορονοϊό 6 εβδομάδες, δεν μπορούσα να ανασάνω”

Παίκτρια του MasterChef: “Πέρασα κορονοϊό 6 εβδομάδες, δεν μπορούσα να ανασάνω”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου- Κου», βρέθηκε η Χριστίνα Παπαοικονόμου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5 μίλησε για την συμμετοχή της στο reality μαγειρικής, αλλά και για την γρήγορη αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Χριστίνα Παπαοικονόμου, αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που έζησε με τον κορονοϊό.

«Οι περισσότεροι είχαν πολύ ωραία καρδιά που φάνηκε κιόλας, αλλά βγήκα για καλό λόγο. Χρειαζόταν να βγω, με χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι περισσότερο, έμεινα και Ελλάδα και ήταν και αυτό καλό. Πέρασα covid 6 εβδομάδες και ήμουν στην Αγγλία και το κατάλαβα στην δουλειά. Ήμασταν άρρωστοι και έπρεπε να δουλεύουμε είναι πιο δύσκολος ο χώρος της εστίασης. Μέσα σε 2 μέρες πέφτω κρεβάτι έβηχα και δεν μπορούσα να αναπνέω το βράδυ, έπεσε το ανοσοποιητικό μου. Ήμουν σε ένα σπίτι με ένα φίλο και αυτός που έφερνε απλά λίγα πράγματα και δεν είχαμε επαφή. Άλλαζα δωμάτιο και τα απολύμανα όλα, την αδερφή μου είχα να την δω ένα μήνα. Το βαρύ μέρος του covid κράτησα 6 εβδομάδες και 1,5 μήνα μετά δεν είχα ενέργεια και κουραζόμουν».

Ενώ για το MasterChef, η Χριστίνα Παπαοικονόμου, είπε: «Δέχτηκα ότι με ψήφισε ο Ιωάννης για αυτό και τον συγχωρέσα αλλά μου φωνάζαν όλοι γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Πάλι θα το έκανα και τώρα που άκουσα τα σχόλια, το ίδιο θα έκανα. Δεν θα άλλαζα την Χριστίνα. Αισθάνθηκα ότι είχα πολύ ωραία χημεία σε όλα τα πόστα με τα παιδιά. Τώρα που είδα τα σχόλια πιστεύω ξεκάθαρα ότι ο Ιωάννης έχει στρατηγική, αλλά δεν μπορώ να χαλάω ενέργεια για τέτοια πράγματα».