“Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης…”

“Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης…”

Στην εφημερίδα “RealNews”, παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος.

Πες μου για το τσουνάμι των καταγγελιών για λεκτική και σεξουαλική βία στον χώρο σας…

Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης. Μια κουκλάρα, ατρόμητη σαν… τσολιάς, να μιλά με σπασμένη φωνή. Ξέραμε πως υπήρχαν παλιοχαρακτήρες στο θέατρο – το λέω κομψά – αλλά όχι ότι έκαναν τόσο κακό. Άλλο να ακούς πώς κάποιος είναι απαιτητικός στις πρόβες ή δύσκολος ή πως είναι «πέφτουλας» και άλλο να ακούς τέτοια «τέρατα» που γίνονταν… Είδα την Κατερίνα πώς έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια και αρρώστησα.

Και να έχεις διαβάσει την είδηση, όταν βλέπεις το όποιο θύμα «ραγισμένο» να εξιστορεί όσα βίωσε, σφίγγεται το στομάχι σου, χάνεις τον ύπνο σου. Καμάρωσα όλους αυτούς που τόλμησαν να καταθέσουν την αλήθεια τους με γενναιότητα και θάρρος. Μετά από αυτή την κίνησή τους, θα καθαρίσει το τοπίο και θα φοβηθούν άλλοι παλιοχαρακτήρες να κάνουν ανάλογες ασχήμιες. Το πιστεύω…