Παγιδευμένοι: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Παγιδευμένοι: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ»

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
Β’ ΚΥΚΛΟΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ, ΣΤΙΣ 22:30

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 54 – 55
ΓΙΑ 29 & 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε για όλους… 

Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα, μετά την άρνησή του να γράψει «τέλος» στον γάμο τους, αλλά εκείνη αισθάνεται διχασμένη και κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο Σταύρος δεν δίνει σημεία ζωής, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους.
Την ίδια ώρα, η Άννα μπλέκει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο. Πού θα την οδηγήσει;

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
Επεισόδιο 54

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους, αλλά περισσότερο στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη.

Η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους.

Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι’ αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας. Η Άννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη περιπέτεια για να την βοηθήσει.

Η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται, ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους.

 Μ. Τρίτη 30 Απριλίου
Επεισόδιο 55

Ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί, θα συναντήσει την Μελίνα, αλλά και τον Ιάσονα, ο οποίος του αφήνει κάποια υπονοούμενα σε σχέση με την Άννα.

Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα τον Σταύρο, ο οποίος εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής.

Η Άννα, ανήσυχη κι εκείνη για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης, σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας, ζητάει από την Άννα να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, γιατί κινδυνεύει.

Η αποκάλυψη του πτώματος του Γκρεγκόρ θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd. 

#Pagidevmenoi