Παγιδευμένοι: Η αποκάλυψη του Βασίλη Τριανταφύλλου για τις σκηνές που τον δυσκολέψαν στη σειρά

Παγιδευμένοι: Η αποκάλυψη του Βασίλη Τριανταφύλλου για τις σκηνές που τον δυσκολέψαν στη σειρά

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, παραχώρησε ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη δραματική σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Βασίλης Τριανταφύλλου αποκάλυψε ποιες σκηνές τον δυσκόλεψαν πιο πολύ.

«Πέρασα από τρία κάστινγκ. Στο πρώτο ήμουν μόνος μου, το δεύτερο με τη Μάρθα Λαμπίρη και στο τρίτο μου είπαν ότι θα συνεργαστούμε. Οφείλω να δικαιολογήσω τον Άγγελο για να μπορέσω να τον ενσαρκώσω. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να το κάνει το κοινό. Την ώρα του επεισοδίου είχα κάποια μηνύματα του τύπου “Καλό κορίτσι η Μυρτώ”, ειρωνικά. Οι σκηνές που έτρωγα ξύλο και στο δάσος ήταν αυτές που με δυσκόλεψαν», ανέφερε ο  ηθοποιός.

«Η μεγαλύτερη επανάσταση που έχω κάνει σαν Βασίλης είναι η πρόταση γάμου. Έχω κάνει πολλές τρέλες αλλά η τελευταία ήταν η μεγαλύτερη. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι, γνωριστήκαμε σε μία θεατρική ομάδα και μετά από ένα χρονικό διάστημα είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί», είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου για την προσωπική του ζωή.

«Σαν έφηβος ήμουν λίγο ζωηρός. Συμμετείχα στις καταλήψεις, σε μηχανάκια αλλά δεν έγινα πρόβλημα για τους γονείς μου. Πήγαινα στην οικοδομή με τον πατέρα μου όταν δεν είχα δουλειά και θα ξαναπήγαινα. Εάν υπάρξουν στιγμές που δεν δουλεύω, δεν υπάρχω μέσα σε αυτό θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.