Όταν η Drew Barrymore ξανάρχισε το ποτό ο ψυχολόγος της παραιτήθηκε: «Είπε “Δεν μπορώ άλλο”. Ήταν…»

Όταν η Drew Barrymore ξανάρχισε το ποτό ο ψυχολόγος της παραιτήθηκε: «Είπε “Δεν μπορώ άλλο”. Ήταν...»

Συνέντευξή στους Los Angeles Times, παραχώρησε η Drew Barrymore.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που μιλά συχνά για τις καταχρήσεις και έχει εξηγήσει πώς αυτές όριζαν τη ζωή της, μεταξύ άλλων εξήγησε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που ο ψυχολόγος της διέκοψε τη συνεργασία τους, επειδή εκείνη δεν έκοβε το ποτό.

Να πούμε πως η Barrymore στράφηκε στο αλκοόλ το 2016, όταν πήρε διαζύγιο από τον Will Kopelman. Αισθανόταν ότι είχε απογοητεύσει τις δύο κόρες της, Olive και Frankie, ένιωθε μόνη και το αλκοόλ ήταν ο τρόπος της να διαχειριστεί την κατάθλιψη.

«Φαίνεται να σε εμπνέουν τόσο οι άλλοι, όμως φέρεσαι σκ*τα στον εαυτό σου. Πότε θα γίνεις αρκετή για σένα;» πρόσθεσε η Drew.

Έπινε, επειδή ένιωθε «λειτουργική». Κι ο ψυχολόγος της, Barry Michaels, της έδωσε τελεσίγραφο, ή θα το έκοβε ή θα έληξε η συνεργασία τους.

«Είπε “Δεν μπορώ άλλο”. Ήταν όλο για εμένα και το ποτό. Του είπα “Καταλαβαίνω. Δε σε έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πηγαίνω καλύτερα. Κι ελπίζω πως, μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σου”», είπε η Drew Barrymore.