«Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητα μου με στήριξε»

«Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητα μου με στήριξε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», παραχώρησε η Νικολέτα Ταβουλάρη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της και τη στιγμή που μίλησε ανοικτά στην οικογένειά της για αυτό. Ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι σε σχέση και ότι η σύντροφός της έχει παιδάκι.

«Εργάζομαι ως σεφ, είμαι στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 15 χρόνια. Στο MasterChef με δήλωσε η πρώην σχέση μου ως δώρο, για να δείξω κάποια πράγματα παραπάνω, επειδή κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν το ‘χω. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να συνεργαστώ με τη μητέρα μου σε μαγαζί, ούτε εκείνη, γιατί είμαστε ακριβώς το ίδιο.

Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητά μου, με στήριξε. Ήμουν 10 όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Της το είπα όταν ήμουν 12 ετών και με αγκάλιασε πολύ θερμά.

Άργησα να μιλήσω στην αδερφή μου επειδή φοβόμουν πώς θα το πάρει, δεν μου είπε ποτέ “μη το κάνεις” ή “μη το δείχνεις”. Ο πατέρας μου τελικά το αποδέχτηκε, του είπα ότι “αυτό είμαι και αν του αρέσει”. Ότι πρέπει να το δεχτεί.

Είμαι σε μια σχέση ήδη εδώ και λίγο καιρό. Η σύντροφός μου έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο. Είναι νωρίς, αλλά είναι στα σχέδιά μας να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Το παιδί μπαμπά και μαμά έχει. Εγώ θα είμαι ένας καλός φίλος του παιδιού. Δε θέλω να γίνω μια δεύτερη μαμά ή ένας δεύτερος μπαμπάς», εξήγησε η Νικολέτα Ταβουλάρη.