Όσα θα δούμε σήμερα στο House of Fame L’ Academia

Όσα θα δούμε σήμερα στο House of Fame L’ Academia

Μία νέα άφιξη στην Ακαδημία έρχεται για να αλλάξει τις ζωές αλλά και την… εικόνα των σπουδαστών!

Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής θέτει ένα κρίσιμο task στους διαγωνιζόμενους.

Με το live concert της Παρασκευής να πλησιάζει οι πρόβες και τα μαθήματα συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς ενώ οι σχέσεις μέσα στο σπίτι δοκιμάζονται.

Η Έλενα ζητάει τη βοήθεια του πιο έμπειρου Γιάννη δεν συμφωνεί όμως με τον τρόπο που εκείνος εκφράζει την απόψή του και οι δύο τους έρχονται σε ρήξη.

Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Στέφανο και Μαριάννα προβληματίζει ορισμένους συγκατοίκους όπως τον Obi ο οποίος αναρωτιέται για την ωριμότητα ορισμένων σπουδαστών. Ο Στέφανος φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα συναισθήματα και τις επιλογές του.

Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ!
Έφτασε η ώρα του… makeover των σπουδαστών!

Σαν διασημότητες θα νιώσουν οι διαγωνιζόμενοι στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame La Academia αφού ο Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής και η ομάδα του αναλαμβάνουν να… βγάλουν τον σταρ από μέσα τους!

Το μάθημα έχει σκοπό να δείξει στους σπουδαστές πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στην καριέρα ενός μεγάλου καλλιτέχνη αφού πίσω από κάθε μεγάλο αστέρα βρίσκεται μία ομάδα την οποία εμπιστεύεται τυφλά.

Ο Beauty Expert της Ακαδημίας επιλέγει τέσσερις μαθητές και τους αλλάζει το look στηριζόμενος στο στιλ τεσσάρων διασημοτήτων του εξωτερικού. Στη συνέχεια ο φωτογράφος Μιχάλης Τσίτας αναλαμβάνει να τους φωτογραφήσει για το εξώφυλλο ενός υποθετικού πρώτου τους άλμπουμ.

Ο Obi, ο Γιάννης, η Κόνη και η Πηνελόπη βλέπουν την εικόνα τους να αλλάζει και να γίνονται αντίστοιχα Weeknd, Mac Miller, Miley Cyrus και JLO. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και ένα makeover από τα τέσσερα ξεχωρίζει και ψηφίζεται ως το καλύτερο.

Ωστόσο η Βένια και η Χρύσα δεν δέχονται αδιαμαρτύρητα τα λεγόμενα του Παντελή Τουτουντζή χαρακτηρίζοντάς τον πολύ αυστηρό.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Beauty Expert της Ακαδημίας καθώς ο Παντελής Τουτουντζής θα επιστρέφει στο House of Fame με στόχο να φέρει στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

House of Fame La Academia
Καθημερινά στις 18.00 και
Live Concert, Παρασκευή στις 21.00