Όσα είπε ο Θάνος Καλλίρης για την προσωπική του ζωή και τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Όσα είπε ο Θάνος Καλλίρης για την προσωπική του ζωή και τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σύντροφό του Ελένη και τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σχέση, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με μία δικηγόρο και είναι ο άνθρωπος μου. Με βοηθάει και με στηρίζει, την βοηθάω και την στηρίζω προφανώς. Κάποια στιγμή νομίζω ότι είναι καιρός να το δημοσιοποιήσουμε πιο πολύ, να κάνουμε και κάποια φωτογράφηση σε κανένα περιοδικό.

Η Ελένη είναι πολύ μικρότερη μου, έχουμε διαφορά σχεδόν είκοσι χρόνων. Βεβαίως μου δίνει ζωή, εδώ της δίνω εγώ ζωή. Οι ηλικίες είναι λίγο ότι γράφει η ταυτότητα και εμένα, ναι, γράφει 1962 αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπου. Η Ελένη δεν ασχολείται με το παρελθόν μου», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

Ενώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Δέσποινα Καμπούρη, ο Θάνος Καλλίρης ανέφερε: «Πολύ πρόσφατα έδωσα μια 45λεπτη συνέντευξη στον καταπληκτικό και υπέροχο Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα και για λιγότερο από ένα λεπτό μίλησα με πάρα πολύ χιούμορ για έναν άνθρωπο που αγαπάω, τη Ναταλία Γερμανού.

Την επόμενη μέρα από το κορυφαίο site επικαιρότητας μέχρι το πιο κίτρινο δεν έγραψε τίποτα για μένα και την αφορμή για την οποία πήγα στον Γρηγόρη, τον καινούργιο μου δίσκο, παρά έγραψαν όλα για την Ναταλία με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να στραφούν εναντίον μου στα social media» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης.