Όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης για την μέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς “εισέβαλε” στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης για την μέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς "εισέβαλε" στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, λέγοντας:

«Η επικαιρότητα τρέχει. Θέλω να σας μεταδώσω μια είδηση που μου την μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή. Μου έστειλε τώρα μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε.

Ενώ για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά συζήτησαν και στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Τάσο Τεργιάκη να αναφέρετε στη μέρα που ο επιχειρηματίας ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη και «εισέβαλε» στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha.

«Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο. Είχε απασχολήσει και για το lifestyle του. Είχε κάνει δυο γάμους…

Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει: “Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω”.

Και άρχισε να απαντά στην κυβέρνηση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να λέει “Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία” και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την υπόθεση», είπε ο Τάσος Τεργιάκης αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της «εισβολής» του τότε ισχυρού άνδρα του Alpha.