Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την ανάρτηση του γιου του

Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την ανάρτηση του γιου του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και για το επεισόδιο στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Έχασα τους γονείς μου αρκετά μεγάλος, αλλά τους σκέφτομαι καθημερινά. Από τον πατέρα μου και μόνο έφαγα πολύ ξύλο. Όταν με έδειρε δάσκαλος, πήγε ο μπαμπάς μου και τον έπιασε από το αυτί. Ο μπαμπάς μου όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος, έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν έχω την αίσθηση της κακοποίησης, εκείνη την εποχή ήταν δικαιολογημένη. Στα 41 μου, ένας φίλος έπεισε τον μπαμπά μου να έρθει να με δει στο Εθνικό Θέατρο και με μαύρο δάκρυ μου ζήτησε συγνώμη, που δεν είχε έρθει έως τότε», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ενώ απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός εξήγησε: «Στο Twitter γράφουν ότι είμαι ξεπερασμένος, γέρος, ραμολιμέντο και λέω αυτά είναι θετικά, γιατί είμαι γέρος. Αυτοί θα γεράσουν ποτέ;».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς τοποθετήθηκε και για το επεισόδιο στον αέρα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και τον γιο του που πήρε θέση.

«Γιος μου είναι, για αυτό πήρε θέση στο συμβάν. Τον έπρηξαν κι αυτόν. Ήταν απόλυτα αναμενόμενο να με στηρίξουν άνθρωποι σαν την Ελένη Γερασιμίδου, έχουμε ζήσει πολλά δύσκολα μαζί. Αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή. Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός, σαν μεγαλύτερος, και να το σταματήσω. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» εξήγησε ο Τάσος Χαλκιάς.