Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την είσοδο του στη “Φάρμα” και την αντίδραση της Σοφίας Μαριόλα

Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την είσοδο του στη “Φάρμα” και την αντίδραση της Σοφίας Μαριόλα

Πρεμιέρα ετοιμάζετε να κάνει «Η Φάρμα» στις 12 Μαρτίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δεκατέσσερις παίκτες θα αφήσουν πίσω τις συνήθειες της πόλης και θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά.

Ένας από τους παίκτες του reality είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» μέσα από το ξενοδοχείο στο οποίο κάνει την καραντίνα του λίγο πριν την έναρξη του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα και τον γιο του, Αλκιβιαδή, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Θα περάσει και εκείνη τη δική της “Φάρμα” και τη δική της αγωνία. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους. Ξέρω ότι η Σοφία μου θα με καταλαβαίνει, χωρίς να της κάνω κάποιο σημάδι και αυτό ισχύει και για το δύο μου και τα δύο μου αδέρφια. Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη.

Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία. Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφοερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου.