Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την Φάρμα, το Survivor και το Γιώργο Λιανό

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την Φάρμα, το Survivor και το Γιώργο Λιανό

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την «Φάρμα», που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής στις 21.00, το φετινό «Survivor», αλλά και τον αντικαταστάτη του σε αυτό, Γιώργο Λιανό.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα στη μέση του πουθενά. Νομίζω πως οι παίκτες περισσότερο θα το απολαύσουν, παρά θα δυσκολευτούν. Εγώ ήμουν 21 χρονών όταν παίχτηκε η πρώτη Φάρμα στο Mega. Κάποιοι κανόνες είναι ίδιοι αλλά είναι το νέο μοντέλο της Φάρμας, γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια. Θα είναι μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. Στη Φάρμα δεν αποφασίζει το κοινό ποιος θα αποχωρήσει, θα γίνεται με μονομαχία. Θα δείτε πολύ έντονα αγωνίσματα» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την «Φάρμα».

Σχετικά με το «Survivor» και τον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Στην αρχή μου κακοφάνηκε όταν έβλεπα από την τηλεόραση το Survivor. Έλεγα εγώ τώρα γιατί δεν είμαι εκεί και είμαι εδώ. Δεν θα πω ψέματα. Όσο περνούσαν οι μέρες το συνήθισα. Τώρα δε μου κακοφαίνεται καθόλου.

Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ».